Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anknytningstrauma

tappas bland bränder
och luckras med ansiktet mot marken
som ett ouppklarat brott hennes kropp

återvunnen igen och igen och igen
men nu som en kopia av den

dagen skavs
av hennes urblekta kanter
som hon håller runt sig
ömmare än någon annan

skygg som ett rå








Fri vers av Hestia VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-24 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP