Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skydd

 Av sanningen

Se molnen 

Segla förbi

Känn kärleken

Ta över

En vind

Talar om längtan

Alltid finns där

gömd mellan molnen

Från svaghet

Känna dig värdefull

Dagarna flyr

Livet stannar

Låt din dag 

Vara unik

Du går aldrig 

Tomhänt

Allt är kvar 

Bevarat i hjärtas djup

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-24 15:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starka möjligheter.
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP