Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgården inuti

Säga hit
Men inte längre

Säga hit når du aldrig mer

Säga jag är kung över trädgården
Den som finns inuti


Trädgården full med blomster i


En storm samlar sig i öster
Någon viktig ska göra sin entré

Ridån går upp
En stilla horisont

Ett liv ett liv ett liv




Fri vers av inatt
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-24 21:17



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Bravo!
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt