Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Enklare

Det skulle vara enklare att vara människa.
Kan jag tycka.




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-24 22:48



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det tycker jag med - tack för det 'enklare'!
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP