Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer om musik

För mig så är musikens slagkraft enorm. Det är inte bara underhållning, förströelse osv – det är samhällsbärande, på mer plan än ett. Musikens komplexitet och komplexiteten kring den fullkomligt överrumplar oss människor och drömmar, associationer och känslovärlden kommer till liv. Genom musik förflyttas vi till andra världar: bakåt i tiden, framåt i tiden. Den får oss att uppskatta världen omkring oss; ja världen omkring oss får en ny mening skulle man nästan kunna beskriva det som.
Att bli kär: vore det detsamma utan alla fantastiska musikklanger, frågar jag mig?




Prosa av Emil Ågren
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-03-25 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren