Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


något jag skrivet för länge sedan trodde den var borta med allt jag en gång slängde den fanns kvar


JAG

Jag finner styrkan inom mig.

Ingen kan ge mig den.

Styrkan att släppa taget,

styrkan att glömma,

styrkan att leva.

att fortsätta kämpa,

styrkan att le

även när jag inte vill,

även när någon vill 

ta ifrån mig den.

Vinn min kamp, men inte

över andra, över mig själv.

Striden om mitt liv.

Hitta solen inom mig

så att den kan skina

även när regnet vill

blöta mitt leende

 

 

anits 25 mars 2022




Fri vers av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-25 15:23



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fint Anita! Fortsätt skriva!
2022-04-29

  Anya VIP
Så mycket inre styrka i din text. Denna skulle jag behöva läsa varje dag. Tack!
2022-04-03

  Eva Helene VIP
Starkt och modigt om att aldrig ge upp!
2022-03-30

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2022-03-26

  Monika A Mirsch VIP
"jag - styrkan - leendet - striden - närregnet" - lyser i din skrivarvärld - skönt!
2022-03-25

  Niliboy
Så fint Stina, ja vi måste motionera å odla vår tro å tända ljus så att vi vet att vi lever! Heja heja!/Birre
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP