Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de ofärdiga, till de som aldrig blev och aldrig blir.


Efter spegelns skärvor - A GODDAM PIECE OF ART

Jag är inte din
Varför då?
frågade du
likt ett litet barn
utan ben och armar
parasiterandes på det vackra
det svaga, det kvinnliga

likt ett litet barn
utan namn
utan identitet
utan liv

Varför går solen upp?
frågade min framtid
dinglandes med benen
slickandes på glassmälta fingrar

det är en ny dag
sa jag
sa jag
sa jag
ända tills jag skrek
jag skrek
jag skrek
jag skrek
ända tills jag grät
jag grät
jag grät
jag grät
jag grät

ända tills jag blev en ny jag
detoxad på saltvatten och luft
ett slätt skrynkligt papper
A GODDAM PIECE OF ART

They say the greatest people are the ones who Become beautiful
Why is that?
frågade jag
stjärnornas svarta duk
letandes genom tidvattnet
efter spegelns alla
skärvor





Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-25 16:03



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Mmm.. så fin, splittrad i små vackra fragment som knappt håller ihop, en sprucken mosaik... "create yourself like a piece of art" (Foucault), som konstverk alltid ofärdigt.
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP