Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är tiden..

Kärlek är tiden vi ger
och rummen vi delar




Fri vers av Emmeline
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-26 05:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, kärlek är tiden vi ger, eftersom det dyrbaraste vi har är tiden och den ger vi bara till den vi ÄLSKAR.

Nu har Du fått tid av mig medan jag skrev...
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline