Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varandras kärna

 

Nu strålar våra minnen

över färdigbrukad tid

men den längtan jag känner

bär jag med mig bredvid.

 

Vi levde i vår sanning

inga lögner vi spann

vi drog åt samma håll

gick alltid nära varann.

 

Vi andades samma luft

drack ur samma källa

älskade nästan varje natt

kändes oss så speciella

i både hjärta och gärna.

 

Ingenting kunde rubba

den mark där vi gick

kärleken höll oss för evigt

stadig fästad var vår blick

i varandras kärna.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-26 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP