Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom dimman vet

Decimaldimmiga
fragment
av
kylan

dina vener möter nattljus,
dalande

i evigheter,
eoner

i mitt hjärta
bortom alla krav

brinner månens dårskap ny,
du skimrar eldhav djupa ,

ser
en kvinna dansa galen bortom alla satan rosor röda,

blodet rann i åratal,
du log ett snitt i mitt bröst djupt nu,

splittret av en verklighet fårångas
ny tid

och röken falnade violer rena utan leksakshatet
i

ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter, m
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-27 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter, m