Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skikt

Mellan stjärnor och krig
mellan grusade fasader och själar
stiger blå små vingar




Fri vers av Margit Grell
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-27 17:37



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Förunderligt hoppingivande; signalerar en märklig styrka mitt i alltet.
2022-03-29

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text vars slut förmedlar hopp och tillförsikt.
2022-03-28

  Kungskobran VIP
Blåsipporna blommar, fåglarna kvittrar på slagfälten, kontrasternas ytterlighet
2022-03-27

  Sparvögat VIP
Så hoppingivande…
2022-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell