Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


te och macka


En får tacka


När det mot vår
börjar lacka
är det omöjligt att backa

stå still kan vi ej heller
framåt är det som gäller

Ödmjukt vill jag nu tacka
och fira med fin-te och macka
ljudligt höres jag smacka

när dagen nu drar sig
mot kväller




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-27 21:15



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En kopp the och en macka sitter aldrig fel. Nu blev jag fika sugen :-)
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP