Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Baravarahärochnu...

Går i dina spår.
Dammigt skoavtryck lämnas.
Tar vi kaffepaus.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-27 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se