Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och svaret är frågan vi ställt sedan ...


Vi förnimmer mer än oss

Gud är inte religion
religion är inte Gud

... de är två skepp på mänsklighetens hav ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-27 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik