Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljusets blida stig är ej för alla liv förunnad dröm, då skuggor faller ser de plötsligt klart


Dårskapen

Svävande,
tankesmärta,
flyr
en
bortglömd tår,
i natten,

fann
jag

ro




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter, m
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-03-28 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter, m