Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ååh jag kände mig som ett smalt streck ute på hal is redo att rasa krisa kriga


kände ingenting kände ingen alls

du kände ingenting
du som kände mig

jag kände allting
jag som kände dig

jag känner ingenting
jag känner ingenting
jag känner ingenting
jag känner ingenting
jag känner ingenting
jag känner ingenting

nu när isen är våt
och hal av vårsol
och snart:

jag ser min kropp
glida under glaset
ber för din kropp
att lida på spegeln

vi kände ingen alls
kände bara bristen
knäckas i vinden i
brisen på britsen

jag kände ingen alls
när allting hände
jag kände alla när
ingenting hände

och jag rasade som
två olika tunna himlar
min sköra hudbarriär
kollapsade till en och
samma ensamhet

jag känner ingen
jag känner ingen
jag känner ingen
jag känner ingen
jag känner ingen
jag känner ingen

känner bara livet
kände endast tiden
sträckas ut till döden
känner bara suget
dras ut som snortrådar
vidriga små slemnålar
sticka mig i bröstet
kräkreflexen på sin vakt
kuken i halsen jag spyr

ingen heter han som
duperar de andra för xxx
och inget säger dem
som borde säga FUCK YOU
inget säger hon som
är jag bara sagt FUCK ME

självkänsla DÖ
självbevarelse DÖ
SJÄLVET som snö
helt kallt
helt vitt intetsägande
snart smältande borta
finns inte längre kvar




Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-28 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen