Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1

Det sägs att sanningen är enkel
visst, men sanningen är stor
den strömmar tryggt i våra fötter
och den vilar i vår jord




Fri vers av Abel Pongo
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-03-28 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo