Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och vi vandrar oseende och missar ofta ...


De små mötenas storhet

hon strosade nerför allén
han släntrade upp för allén

... i mötet nuddade de varandra omedvetet ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-29 00:15



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Tänkvärt
2022-03-29

  Den skrivande tysta
Sånt händer alltför ofta tyvärr.
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik