Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var roligare förr - Tanka

 

Överförfriskad

satt på vänster säte fram

i högerstyrd Ford

snuten slet då upp min dörr 

misstog sig jag var chaffis




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-30 09:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen för gamla minnen å tider!
2022-03-31

  Öknens Ros VIP
Det blev väl ett gott skratt kan jag tänka!
2022-03-31

    Sefarge VIP
Roligt skrivet! Höger är höger
och vänster är vänster.Trots
allt! Men inte ens Polisen kan
ibland skilja dem åt?
2022-03-30

    Lena Staaf VIP
Snopet! Men den nyktre kanske vinglade och det var därför polisen agerade?
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP