Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sätt inte pressen på ditt liv!

 

Sätt inte pressen på,

 

Ditt liv

Dina drömmar i livet

Dina ambitioner i livet

 

Ej heller på,

 

Att utnyttja din tid på jorden så länge du andas

Din tid att umgås med din familj

Din tid att ha en fritid för sig själv

 

Och aldrig sätta press på,

 

De kommande mål i ditt liv

De kommande drömmar i ditt liv

Den kommande framtida DU

 

Du kommer för alltid att förlora sig själv

 

Ingen på jorden kan ge dig tillbaka den du förlorade

Ingen på jorden kan förstå hur du lider

Ingen ideologi, religion på jorden kan förstå den du känner

 

Ensamt står du och kämpar mot världen!

Ensamt står du mitt i stormen!

Ensamt lider du och sörjer!

 

Var nöjd med den du har, kanske andra inte har det!

Var nöjd för att du kan ta hand om sig själ, andra inte kan det!

Var nöjd, vad ödet har bestämt för dig får du ej mer!

 

Kom ihåg!

Ingen bryr sig om dig till och med dina barn, syskon, föräldrar 

Så sätt aldrig press på sig själv och lev, lev, lev




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-03-29 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP