Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIVKRAMP - tanka

Längtar efter ord

letar i alla skrymslen

men hittar inga

bara en luggsliten ork

i kvävande vardagslunk




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-29 17:08



Bookmark and Share


  M.Eta
det har stått still länge hos mig nu!
bokstäverna bara flyter omkring utan
att ordna upp sig.
hoppas på bättre tider
2022-04-06

  Kajan VIP
En tyngd blir synlig, och den kan nöta, och nöta, tills bara trötthet återstår. Bra och träffsäker poesi; konsten att skriva fast man ej skriver..
2022-04-03

  Blomma-Stjärna VIP
paradoxalt nog väldigt målande ord om skrivkramp!
2022-03-30

  Feliaxel VIP
Finns alltid lite kvar i dom mörkaste hörnen
2022-03-30

    Lena Staaf VIP
En luggsliten ork - det var sannerligen bra och målande ord!
2022-03-30

  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om att söka, men inte hitta de efterlängtade orden.
2022-03-30

  Öknens Ros VIP
Att ha känslan men inte orden kan vara frustrerande.
2022-03-30

  ULJO
Även där kan inspirationen dyka upp
2022-03-30

  Anya VIP
En luggsliten ork är inte fy skam. Det blev en talande dikt.
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP