Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN DIG - tanka

Fattig utan dig

solen dold bakom molnen

vardagen urblekt

ingen röst viskar kärlek

smeker kroppen av längtan

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-31 18:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En stark övergivenhet vilar över de få raderna, och den känns verkligen när man läser.
2022-04-03

  Niliboy
Huga ligen, att längta kärlek är stort!
2022-04-02

    Lena Staaf VIP
Så vackert skrivet om längtan och saknad.
2022-04-01

  Öknens Ros VIP
När saknad är som störst
Kroppen längtar likt törst
2022-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
vackra minnen -saknaden stor
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP