Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2

Du väljer aldrig vad du möter
men du avgör vad du tror
sök i dig efter det som glöder
det är där friheten bor




Fri vers av Abel Pongo
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-03-29 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo