Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stunden


att skiljas åt

jag vet inte vad skillnaden är
jag är levande och du är död, min älskade
är inte jag också död

jag vet inte vad är meningen
med att skilja oss åt, och varför mitt tal lever kvar
om jag inte kan viska i ditt ära

jag älskar dig
i alla former, i alla tider, oändligt
smärtande, min älskade

varför ska du gå ur tiden
och jag ska flyta runt i den
som en död fisk i förgiftad vatten

för vår tid har runnit ut
varför tickar mitt hjärta än
den svarta morgonen






Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-29 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP