Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - fredens duva




vilade en stund
sina trötta vingar, då
levde hoppet än




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-29 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP