Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cat walk i Kiev.

 

Hon för sina värkande muskler i 

handen, de som satt sig i långfingret, 

stramar över handflatan, den högra. 
Placerar bilder från Jotuns inspirationsblogg 

på Phinterest. Där finns mina rums tapeter 

och den stora frågan är om nyanserna kommer 

gifta sig med grundtonen i halltapeten, misstänks 

vara åt bomullshållet. Tre färger behålls, Vallmo, serene blue 

och kvällshimmel. Kvällshimmelen skriker högst- rör mig,

djupast. 

kissnödig, dags att byta prilla, de senaste dagarnas slags stress. 

Avslutar med Aftonblad och DN. Kommer fredsförhandlingarna 

att lyckas ? Oroande tecken visar att det nog är säkrast med skeptismen. 

Julie förvandlas hon till när ytligheten tillåts ta plats. Fröken Julie. 

Hon som alltid dansar över Kievs sönderbombade splitter i 

någon naiv undran över om framtiden kan notera längtan 

i de armar som svepande sträcks mot skyn. 

Julie heter hon hon som alltid i dessa lägen väljer att vara 

lika trött imorgon som idag för att det finns så mycket att 

drömma om innan verkligheten visar sitt mest nyväckta 

anlete, den hon alltid skjuter fram. Lite till. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-30 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP