Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3

Det dras en skarp linje
mellan oskuld och erfarenhet
och vad du har när det skymmer
är viktigare än vad du vet




Prosa av Abel Pongo
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-30 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo