Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll i, håll på! Glöm inte din dröm!

 

 

om livet tredskas
ge det friare tömmar!

det vill ju bara
få plats för drömmar
som tränger sig på

tänk! hur objudna gäster 
ger färg när livets fester
ter sig vardagsgrå

Tag fram paletten,
välj kulör för baletten
som gör livet till en dans

 

 

2022-03-30  13:03

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-03-30 12:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för fin livsvisdom.
2022-12-02

    ej medlem längre
WOW! Du har skrivit en perfekt dikt att mysa och må bra till. Drömmar tränger sig givet på. Också för mig. Och för att må bra behövs lite färg för att måla tillvaron i annat än det trista grå.
2022-10-25

  Grubbelmia
Hela texten andas hopp och framtidstro. Tack! Fastnar speciellt för orden "om livet tredskas - ge det friare tömmar!" Kram /Grubbelmia
2022-04-27

  Nitram P
Kloka och samtidigt vackra ord!
2022-04-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
den texten gillade jag mycket
håll på..är mycket bättre än t ex håll ut.
2022-04-02

  Niliboy
Så fint och egenhändigt!
2022-04-02

  Staffan Nilsson

tänk! hur objudna gäster
ger färg när livets fester
ter sig vardagsgrå

Detta är kärlek!

2022-03-30

    Lars Gullberg
Vilken inspiratör du är Minkki. Tack för den.

Värt att spara och plocka fram då och då
2022-03-30

  Poeten Salvador VIP
Den måste jag smälta
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP