Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om abborre över kilot

Vad drömmer gossen på sommarbryggan?
Vad gömmer sjön i sitt djupa vatten?
Den abborrdrömmen kan ej förgöras
I gossesjälen den har sin boning
Tills gällock klipper på solig brygga
För mig är drömmen tyvärr nu över




Bunden vers av Roggebogge VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-03-30 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP