Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Senvårens tysta tankar.

När syrener sjunger.

Världen andas.




Bunden vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-31 10:56



Bookmark and Share


  annalena VIP
Håller med Lars ovan.??Med få ord ger du stort liv i dina texter.A-L
2022-04-29

    Lars Gullberg
Det är med få ord
Mästerverk blir till, här är ett gott exempel för det

Du har hittat nyckeln till allsköns poesi alltså.
Mer än så behövs inte för att det ska bli riktigt bra alltså.
2022-04-02

  Monica Lindgren
Mycket fint!
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP