Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva i oro

I ett rum

Fullt av tankar

Vågar inte känna

Efter

Vilken dag det är

Oro i världen

Gör 

Hjärtat slår 

Hårdare

Rullgardinen ned

Stänger av 

Tv

 

Känner efter

På djupet

Av sorg

Lägg undan

Rädslan

Går ut

Följer samma tåg

Låt freden lysa

Över oron

Samlas

Kämpa

Ge inte upp

Vill inte

Leva längre i oro

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-31 12:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"...av "två lyssnare"
2022-04-02

  alicja lappalainen VIP
säregen för vår tid
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP