Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara kärleken

Klär sig 

I mystik

Svävar över

Golvet

I en vals

av harmoni

Närmare

Tättare djupare

Följ med

Känn brusningen

Det underbara

Mellan oss

Vill aldrig 

Ta slut

Hela rummet

är varmt

Ljuvligheten

Fyller atmosfären

Stannar till

Tiden står stilla

Här och nu




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-31 12:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
1 Kor. 13

2022-04-02

  alicja lappalainen VIP
..lovsång till kärleken.
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP