Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om alla vore lika

Om alla vore lika
vore vi homogena
Enligt utvecklingsläran
är en stor variation nödvändig
för en arts överlevnad
En autistisk flicka
från Sölvesborg kan mycket väl
vara nyckeln till vår framtid!




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-31 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner