Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inter arma silent Musae

Att söka se naturens under i lyrik
Att plocka ludd och navelskåda
Var blomma fin och varje rim
Är ord för mycket i vår tid




Fri vers av Horace
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-31 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace