Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan känna igen mig i den vetgiriga lilla flicka som pratar med mig genom telefonen fr Stockholm


Frågor från en liten 6 årig flicka

- Farmor, finns Jesus?

- Nej han fanns på vår jord för väldigt länge sedan

- Jag tror han var en lärare och berättade för människorna
hur de skulle vara mot varandra och leva försiktigt, vara rädd om
växterna och djuren.

- Farmor dog han när de spikade upp honom på korset?

- Nej inte direkt men de som gjorde det förstod nog inte hur ont
de gjorde och hur fel de handlade. Kanske förstod de när det var försent!

- Farmor hur kunde han försvinna från grottan när han var död?

- Jag vet inte, det var så länge sen att det är svårt att få svar på. Kanske
någon hämtade honom!

-Det jag vet är att vi ska vara rädd om vår natur, det som växer och ger oss mat
de små liven som hjälper oss med detta. Pappa kan säkert berätta för dig om bina, humlorna och myrorna och deras liv.

- Du ska också vara stark ock säga nej till det som du känner är fel!

- Farmor jag sätter upp handen och säger STOPP!

Älskade Ella , du är så modig, stark mitt fantastiska barnbarn!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-31 16:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vilken underbar liten tjej.
2022-04-01

  Kungskobran VIP
Barn är härliga
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP