Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppriktighet inför överjaget, Mr

En kvav kväll
och en konstig plats
ingen fråga ställ
ta då förra natts
outspottade potatis
ordsallad, dressad
skakad men icke desto mindre rörd

ledsen i ögat blir man med huvudet i röven

ja men tala ditt hjärtas mening för fan
säg det högt och ljudligt
så världen hör
säg det till frugan, och dräggen på klubben
säg det till flugan på väggen på puben

säg ditt hjärtas mening till ett
dysfunktionellt papperssugrör

så att vi kan gå vidare.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-03-31 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra flyt i texten - och rolig! :-)
Många kraftfulla meningar med attityd. Gillar denna skarpt.
2022-08-24

  Monica Lindgren
Ja, både poetiskt och roligt - och fin rytm. Det här diktjaget vill ha raka rör!
2022-05-26

    ej medlem längre
Jamen " frugan, och dräggen....flugan på väggen" förtjänar ju en bokmärkning. Det är så poetiskt. Och såå kul.
2022-04-12

    Lars Gullberg
Jag hör en kristallklar röst. Den talar verkligen. Det gör din poesi bra. Du lägger inte bara orden. Dom vill också säga något.

Raderna : "säg det till frugan och drängen på klubben
säg det till flugan på puben."

Perfekt rytm

Snyggt
2022-04-02

  Monica Lindgren
Instämmer med Sara!
2022-04-01

    ej medlem längre
" säg det till frugan, och dräggen på klubben
sög det till flugan på väggen på puben"
Det är så bra. Och rytmen rimmet så på sin plats. Så ska det skrivas!
2022-03-31

    ej medlem längre
Du skriver så bra. Jag är fan imponerad.
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP