Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4

Tänk på vad du gör mellan orden
slå inte knut på dig själv
lägg alla korten på borden
och ta en tidig kväll




Fri vers av Abel Pongo
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-03-31 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo