Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
venting poetreyyy


Less

Så fucking less
På allt jävla klagande
Överallt
Hit och dit

Så fucking less
Att jag klagar
Fucking
SJÄLV

Så jävla less

På allt helvete

Så jävla less

Att jag spyr

Allt jävla helvete överallt

Fan tar det aldrig slut

Allt jävla helvete

Bara HÅLL KÄFT

EN

JÄVLA

DAG

Utan helvete.

Är vad jag vill ha.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-01 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace