Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Offer är ett begrepp som tyvärr missbrukas en hel del och som orsakar att de som verkligen blir utsatta betraktas nedlåtande istället för att den som utsätter dem får sitt straff ...


Det finns en sak som är värre än att vara en förövare ...

... och det är att vara ett professionellt offer
vilket ägnar sig åt att göra varje människa
den möter och inleder en relation med
till någon form av förövare ...

Som sagt,
det finns många olika slags djur i vår herres hage ...

 

____________________________________
Tidigare publicerad här i december 2012
Men budskapet saknar tyvärr bäst före datum




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-01 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP