Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEJ ALLA DUKTIGA DIKTARE OCH POETER OCH NI SOM INTE ÄR MEDLE

NI FÅR GÄRNA ANVÄNDA SVENSKA TEXTEN PÅ PIZZICATO POLKA AV JOHANN OCH JOSEF STRAUSS

Mvh INGVAR




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2022-04-01 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP