Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I brist på bättre skrattobjekt


aforism1apr22

Ingenting är roligt.
Jag kan skratta flera minuter
- åt ingenting.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-01 10:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lämpligt nog hör jag på låten 'Insane' just nu, där det hörs tokskratt precis i slutet. Passande, som i en match mellan lagen i sport.
Läser med viss förundra över sparsamheten i ord nu när räntan höjs...
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP