Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Första april, snön faller över ett Stockholm som bara ropar efter VÅR!)


Dagsvers, orimmad, om aprilskämt i form av aprilsnö

Snön faller
(som dåliga aprilskämt)
till marken.
Snart borttöade
och glömda.
Vi väntar löv,
lövsångare,
och nätta försommarmoln!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-01 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP