Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne från 60-talet

 

Feber framför teven
Per Oscarsson klär av sig naken i Hylands hörna
på lördag kväll mitt under bästa sändningstid
Mamma stod upp och skrek
Syrran skrek och brorsan likaså
Under Pers kalsonger
fanns ytterligare ett par kalsonger
och under dem ytterligare ett par
Vi fick nästan frossa av anspänningen
Pappa tog sitt lördagsbad i allsköns ro
Vi skrek att han skulle skynda sig
Det är naket på teve!
Per Oscarsson!
Hylands hörna!
Efter ett tag hörde vi hans basröst inifrån badrummet
Jag skiter i Per Oscarsson!
Jag skiter i Hylands hörna!
Låt mig bada ifred!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-01 14:24



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Kul minne!
Jag kan inte heller låta bli att tänka på 60-talet som friskt uppnosigt mot det prudentliga 50-talet; Skit i traditionerna ;-)
2022-04-01

    Lena Staaf VIP
Kul skrivet om en händelse som blev milsvida omtalad. Nu inser man att det var länge sedan. Det finns inga tabun längre.
2022-04-01

  Monica Lindgren
Ja, jag minns tydligt det här. Det konventionella Sverige förfasade sig. Tänk, så mycket mer vi lärt oss acceptera. (Oscarsson var förresten en stor skådespelare!)
2022-04-01

  Kungskobran VIP
Tänk vad tiderna förändras.
Snart kommer väl programmet ”knulla med TV.”
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP