Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett hygge

På ditt hygge
där du huggit
styckat upp
och stuckit
flanerar jag,
planterar jag
ek, kastanj och oxel
ek, kastanj och oxel
sätter jag
sprätter jag
runt omkring
där jag går
där du huggit,
styckat upp
och stuckit




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-01 16:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kalhygge ger utrymme för en fantastisk ny vegetation med kryp som ingen förstår vad de kommer i från
2022-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP