Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
truth-bomb VILL VETA HUR TEXTEN PÅVERKADE DIG


Self-honesty

Being true

Is revealing parts of you

Kept hidden.




Fri vers av Dr_Peace VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-04-01 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace VIP