Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lidandet är en gåva…..

Att lida är tufft

men Moder Teresa

har en förklaring

till sina systrar

och bröder:

lidandet är en

gåva från Gud!

Lidandet är en

sak mellan dig

och Jesus!

En fin förklaring!




Prosa av Niliboy
Läst 208 gånger
Publicerad 2022-04-01 20:15



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Lidandet - en märklig gåva kan jag tycka men den som förstår innebörden verkar ta emot den med glädje och det är ju huvudsaken!
2022-04-13

  Eva Langrath VIP
En text väl värd att begrunda.
2022-04-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En text att begrunda...lidandet en gåva från Gud...
2022-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Det sägs att man inte får tyngre bördor än man orkar bära, men det är tungt och besvärligt innan det lättar.
2022-04-04

  Kajan VIP
Människans lidande är ständigt närvarande i den här världen, och det här är en text som väcker tankar, och det är bra !
2022-04-03

  Sparvögat VIP
Jag tar till mig de fina kommentarerna du fått och begrundar dina ord…
2022-04-02

  Bibbi VIP
Guds famntag!
2022-04-02

    Lars Gullberg
Jesus dog på korset för alla dom gärningar han givit oss. De ska nu ge oss den insikten om barmhärtighet inför Gud.

Hav förtröstan. Gå med Gud. Det är I evigheten vi ska. Hos Gud

I välsignelse
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy