Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huttrande bladknoppsknodd

Solen
miste åter
sitt värmegrepp

frosten
tungt bäddad
över fälten

naket huttrar
bladknoppsknodd
i morgondis

köldkittlingar
mot kind




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-01 20:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
frosten
tungt bäddad
naket huttrar
bladknoppsknodd
köldkittlingar

Med fina nyanser mejslas
den ännu kalla våren fram.
Och snygg hantering av en
och tvåords-radinhar.
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP