Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyss

En vacker idiot beväpnar sig med vingar
låt de se på och slicka dina pärlor

ja vet och du vet
att skönheten är som en
laddad pistol i dig

de vill ha dig i sitt svarta hav
min dina segel är fylld av
regnbåges färger

i kärlek & uppror är du
en sensation




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-02 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP