Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...våren är här!


Vårbrytning

Snö och is skall tina

mörkret och hatet skingras.

Kärleken skall gå i blom

ovänskapen ger sig borta.

 

En fågel sjunger på Karl XII:s stövel

i morgonrodnadens första skimring.




Fri vers (Fri form) av Bo Lövhalka
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-02 10:56



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Fint skrivet om våren där du framhåller kärlek så vackert!


2022-06-07

  Kungskobran VIP
Nazisterna stampar med Karl den XII s stövel
förebådar våld och skövel
2022-05-04

  stormengudrun VIP
Och ditt efternamn sjunger ju bara vår! Härligt!!
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka