Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och ni Blir vi

Där äga
inte är en rätt du har
Äga är ett ansvar
Är en räcka skyldigheter
Man äger inte ett land
ett folk
Vem kan äga vår natur
Våra vilda djur
Vem äger rätt
liv och död
Vem kan ge andra
hungersnöd
Utan samvete
Vi får fred först
när hjärtat tänker
När allas rätt
Är allas angelägenhet
Naturens vara
Blir hjärtefrågor
Där du och ni
Blir vi




Fri vers av Dito VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-02 12:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En väldigt fin text som når fram.
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP